Financier mee!

Of je nu al lid bent, het misschien wilt worden of Eureka! gewoon het allerbeste gunt, doe mee! Doe mee door mee te financieren. Op die manier draag je bij aan een sociaal, betaalbaar, duurzaam en multigenerationeel wonen. Voor ons maar ook voor jezelf.

Je kunt meebouwen op verschillende manieren.

  • Koop een obligatie
  • Doe een (eenmalige) donatie van een bedrag naar keuze

RESERVEER EEN OBLIGATIE

Een obligatie is een lening die we op termijn terugbetalen. De rente die je jaarlijks ontvangt, is afhankelijk van de looptijd van de obligatie. De rente en de lening worden – net als de overige leningen – afbetaald met de inkomsten van de huren. De obligaties hebben een waarde van € 250,-. Je kan er 1 of meerdere kopen.

MEER INFO

 

 

DONEER EEN BEDRAG

Wil je geen obligaties toezeggen maar Eureka! wel steunen? Voordat we aan de bouw beginnen en leningen kunnen afsluiten, maken we als vereniging kosten. Denk aan: notaris voor statuten, websitebouwer, flyers/ledenwerving, Kamer van Koophandel, boekhouder, bankkosten. Deels betalen we zelf deze uitgaven, maar donaties zijn van harte welkom. Het gaat om een bedrag van € 6.000 voor dit en volgend jaar. Help je mee dit bedrag bij elkaar te krijgen? Alvast dank.

IK WIL DONEREN